T (Sandi): +386 41 595 791   |   T (Janja): +386 31 414 365

Nekaj besed o nas

Smo mlado podjetje, z večletnimi izkušnjami pri montaži in izdelavi notranjega ploskovnega in zunanjega stavbnega pohištva po merah strank.

Vam, cenjenim strankam nudimo:

Izmero, svetovanje in izris na domu
Brezplačno montažo pri nas naročenega in izdelanega pohištva
Selitve
Adaptacije starih kuhinj
Možnost priklopa aparatov in vode
2-letno splošno garancijo

ZANIMIVOST

Ostrožnik (Delphiunium) je rastlina.

Napogosteje jo najdemo na vrtovih in nas v začetku poletja razveseli s pokončnim socvetjem roza, bele, modre ali vijolične barve.

Za vas izdelujemo

Pohištvo, ki je v celoti prilagojeno vašim željam, domišliji, ustvarjalnosti in meram vašega doma.

Vgradne omare in omare

Nimate več prostora za oblačila in čevlje? Izlijte vaše želje na papir in mi jih bomo uresničili. Ni idej? Pokličite in skupaj bomo skovali najboljšo rešitev, da bodo tudi vaša oblačila in čevlji dobili svoj popolen kotiček.

Kuhinje

Si želite kuhinje, v kateri boste lahko ustvarjali čarovnijo? Izdelamo jo po vaših željah in prilagodimo vašim meram. Ni ideje? Nič hudega. S skupnimi močmi, vam bomo dostavili in zmontirali popolno kuhinjo.

Dnevni regali

Posebne mere ali samo želja po drugačnem? Zaupajte nam vaše ideje, mi pa bomo poskrbeli, da bo vaš bivalni prostor postal točno takšen, kot ste si ga vedno predstavljali.

Ostali pohištveni asortima

Spalnice, jedilne in klubske mize, kopalniško pohišto in še in še. Za namig pri ustvarjanju idejnega osnutka pokukajte v našo galerijo in si oglejte že izpolnjene želje naših strank.